skip to Main Content

Goede resultaten met persoonlijk advies.

Je belangrijkste kapitaal, je werknemers, staan op de werkvloer. Soms heb je een beetje hulp nodig om ze aan te sturen. Deze hulp kunnen wij bieden. Geen enkele zaak is hetzelfde en dat weten Hendrik en zijn team als geen ander. Samen met jou trekken we aan de kar, zodat alles weer op rolletjes loopt. Of het nou gaat om de routing te verbeteren of om je werknemers een extra upsell training te geven, we stellen samen met jou een persoonlijke plan op. En dán gaan we aan de slag!

Voorbeelden waar we je bij kunnen helpen:

    • Upsell training: Hoe kan je personeel iets aan de gasten verkopen zonder opdringerig te zijn? Met bepaalde bewoordingen kan iets ineens heel anders klinken.
    • Drank trainingen: Is het whiskey of whisky? Weet je personeel het verschil niet? Dan kunnen wij de trainingen verzorgen waardoor je personeel het wél weet. Voor andere dranken zoals wijn en overige sterke drank zijn er ook trainingen beschikbaar.
    • Management: Hoe delegeer je? Hoe praat je met je personeel? Wat communiceer je? Deze vraagstukken en meer, daar heb je dagelijks mee te maken. Door de gedegen ervaring van Hendrik en zijn team, heb je altijd advies wat raak is.

    Zit jouw specifieke punt hier niet tussen? Schroom niet om even te bellen.

Back To Top