Rigoureuze stappen nemen.
Een reorganisatie valt altijd zwaar. Een faillissement al helemaal. Een deel van je personeel moeten ontslaan, je concept moeten inschalen en laten we de druk die je voelt niet vergeten. Samen met Hendrik en HTM Horeca trek je een plan en bespreken we stap voor stap een plan om je een zo reëel beeld te geven wat er mogelijk is.
Waar je aan kunt denken als we komen helpen:
- Personeel ontslaan: Hoe lossen we dit netjes op voor iedereen? Je hebt het al zwaar met de reorganisatie, als je personeel zich ook onjuist behandelt voelt gaat het bedrijf er nog meer last van krijgen.
- Concept aanpassen: Misschien heb je wel 20 gerechten op de kaart staan en is het verstandiger om in te schalen naar 10 gerechten? Past je huidige concept nog wel in de locatie waar je zit? Wij bieden je hulp om hier zorgvuldig naar te kijken en samen de beste pad te kiezen.
- Stoppen of doorgaan: Hendrik is recht door zee en zal altijd aangeven of je door moet gaan of dat je moet stoppen.
Heb je ergens anders advies of hulp bij nodig? Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.