AVG & Persoonsgegevens. Wat moest ik hier nou mee?
De AVG, dat is toch iets waar grotere bedrijven rekening mee moeten houden? De invoering van de AVG is al meer dan een half jaar aan de gang. In dit artikel bespreken we wat de beste methode is om…
De AVG, dat is toch iets waar grotere bedrijven rekening mee moeten houden? De invoering van de AVG is al meer dan een half jaar aan de gang. In dit artikel bespreken we wat de beste methode is om…
Horeca personeel vinden en behouden. Hoe doe ik dat? Ik ben afgestudeerd! Weer een studente die is afgestudeerd en opzegt. Ze gaat ‘eindelijk doen waar ze voor heeft gestudeerd.’ Zoals elk student dat zegt die bij je heeft gewerkt. Wat…
Een horeca concept, hoe verzin ik dat? De intentie is er! Je wilt graag een eigen horecazaak. Maar hoe begin je? Waar begin je? Het is een oerwoud aan regels en mogelijkheden. Van horecavergunning tot aan de verschillende flessen…
Een winterterras? Hoe maak ik dat een succes voor mijn gasten? In de zomer is je terras altijd gezellig druk; Je zit op een fijne locatie, het weer is super en de gasten stromen toe. Je denkt: ’Was het maar…
Faillissement dreigt. Wat nu? 5 Tips om een crisis af te wenden. Kan jij je de volgende scenario voorstellen?: ‘Oh nee, deze maand kom ik geld te kort voor personeel.’ Een maand later:’ Ik heb geen geld om loon uit…
Tijd voor de BTW-aangifte. 28 Maart 2019: Tijd voor de BTW-aangifte. ‘Dat zit wel weer snor. Ik heb mijn administratie altijd op orde!’ Je brengt je administratie netjes op tijd naar de boekhouder en je hebt al ongeveer een bedrag…