skip to Main Content

JOUW SPECIALIST IN HORECA OVERNAME

Ben jij op zoek naar een adviseur op het gebied van horeca overname? Maak dan kennis met HTM Horeca Administratie Management. Onze adviseurs brengen jou graag op weg naar een gezonde en winstgevende overname. Omdat wij al jaren ervaring hebben in de horeca, weten we precies waar we op moeten letten bij de overname van een horeca onderneming. Zo stellen we graag een gedegen administratie voor je op. En leveren we advies over het operationeel management van jouw onderneming. Onze begeleiding is efficiënt, persoonlijk en haalbaar. Ook na de overname komen we graag wekelijks langs voor een uitvoerige controle op je administratie. Dus heb jij behoefte aan advies voor de overname van een horeca onderneming? Wij zijn gespecialiseerd in horeca overname.

WAT EEN OVERNAME VAN EEN HORECA ONDERNEMING ZOAL INHOUDT

Een overname van een horecabedrijf is niet zomaar iets. Er dient een gedegen administratie aan ten grondslag te liggen. En het management dient zeer strak geregeld te zijn. Op al deze fronten kunnen wij jou helpen. Wij zorgen ervoor dat alles op de achtergrond correct en compleet is. Jij houdt het dagelijkse leven in jouw horeca onderneming draaiende. Een win-win-situatie! Voordat het zo ver is, bieden wij jou graag persoonlijk advies aan aangaande de overname van een horeca onderneming. Dit maakt van ons jouw complete partner in horeca overname!

horecabedrijf starten

ONZE DIENSTEN IN HORECA OVERNAME

Staat er een complete overname op de planning? Dan zorgen wij voor passend advies en een gedegen basis in de financiële administratie. Is de overname een feit? Dan komen we wekelijks bij je langs. Elke keer controleren we jouw administratie, werken we deze indien nodig bij en stellen we een helder weekoverzicht op. Uiteraard houden we hierin rekening met de marges en stellen we een voorlopig resultaat op. Naar aanleiding van deze overzichten en resultaten, bieden we passend advies en haalbare oplossingen aan. Dit kan op verschillende fronten zijn. Denk aan de inkoop, de liquiditeit of het personeel. Je ontvangt overigens ook elke maand een overzichtelijke winst- en verliesrekening van ons. Kortom, als je een horeca overname op de planning hebt staan, ben je bij ons aan het juiste adres.

HOUD JOUW HORECA ONDERNEMING OPTIMAAL MET ONZE GRATIS QUICK SCAN

Na de geplande overname is het belangrijk dat je jouw onderneming goedlopend en gezond houdt. Ook wat dat betreft, bieden wij jou graag de juiste tools. Zo komen wij graag bij je langs om een Quick Scan uit te voeren. Deze Quick Scan maakt het mogelijk snel en overzichtelijk in kaart te brengen hoe jouw zaak ervoor staat. Zijn er financiële problemen? Dan ontdekken we direct waar en waarom die plaatsvinden. We gaan daarna graag met jou en je kredietverstrekker in gesprek om mogelijke oplossingen aan te kaarten. Dus heb jij een overname in de horeca op de planning staan? Laat ons ook na deze overname jouw etablissement gezond en goedlopend houden!

BIJ EEN HORECA OVERNAME HOORT OOK OPERATIONEEL MANAGEMENT

Bij een horeca overname dragen wij graag zorg voor een gedegen basis in de financiële administratie. Een goede start is immers het halve werk. Heb je nog niet zoveel ervaring in de horeca en wens je wat begeleid te worden in het operationeel management? Wij kunnen jou hier (tijdelijk) in ondersteunen. Wij draaien graag wat daagjes mee, zodat we uitvoerig kunnen ontdekken waar eventuele aandachts- of probleempunten zitten. Naar aanleiding van wat wij constateren, bieden wij je graag handvatten om jouw zaak efficiënter, interessanter en winstgevender te maken. Kortom, ook na de overname zelf zorgen wij er graag voor dat jouw horecabedrijf op de juiste weg blijft.

Horeca overname

HOUD HIER REKENING MEE BIJ EEN OVERNAME IN DE HORECA

De horeca staat nooit stil. Zo is de branche zeer trendgevoelig en geen dag is hetzelfde. Dit betekent dat je als eigenaar van een horecabedrijf voortdurend alert moet zijn. Gelukkig houdt onze begeleiding niet direct na de overname op. Wij brengen namelijk alle zaken op de achtergrond ook daarna graag voor je op orde. Denk aan de financiële administratie en het management van bijvoorbeeld de inkoop. Ook is het handig als je alvorens een horeca overname al op de hoogte bent van eventuele valkuilen, aandachtspunten, maar ook kansen. Wij wijzen je hier graag op. Wil jij ook een vlekkeloze en zorgeloze start na de overname? Schakel ons in en wij regelen een ontspannen horeca overname voor jou!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE HORECA OVERNAME?

Jij hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in een horeca overname. Schakel ons in en wij maken van jouw overname in de horeca een zorgeloos traject. Onze specialisten zijn al jaren actief in de horeca. Van het realiseren van de administratie tot het aansturen van het operationeel management. Alles met als doel het beter, efficiënter en winstgevender maken van jouw horecabedrijf. Zo bieden we na de overname een gratis Quick Scan aan. Bel direct naar 085-3038626 of stuur een e-mail naar info@htmhoreca.nl. Wij helpen jou graag met de horeca overname!

Back To Top